Skip to content

Vad händer sen

Pappa är hemma igen, opererad och bättre. Mitt hjärta slår jämnare och mina axlar känns inte lika tyngda. Det har varit en tuff period. Det har varit tusen saker samtidigt och under hela tiden har vi bott i lägenhet vi inte trivts i av olika anledningar. Inatt är första natten i vår nya lägenhet och härmed stänger jag dörren till den perioden av mitt liv. Nu börjar en annan. I detta lugna, mysiga och charmiga hus. Det känns bra. Äntligen! 

Tentan är avklarad idag också, vet inte om jag faktiskt klarade den men den är i alla fall skriven. Nu kommer hälso-livet tillbaka på allvar! Jag behöver gå upp några kilo, går alltid ner i vikt när jag mår dåligt, tyvärr. Så det är mitt första mål, en hälsosam viktuppgång!

Kärlek till alla älskade vänner. Tack för ni finns.

  

Lämna gärna en kommentar =)