Skip to content

Ny kategori, nytt intresse – Yoga

Det är inte första gången jag gör det. Jag har yogat tidigare på gym och med privatyogalärare men aldrig riktigt fastnat för det. Yoga är både kropp och sinne, är inte sinnet med så är det inte samma sak. För mig har sinnet inte varit det tidigare och det är som att spela fotboll utan boll. Du har en plan, 22 spelare, domare, två målvakter och alla förutsättningar, men utan bollen har fotbollen ingen mening. Så är yoga utan sinnet.

Yoga för mig handlar om att må bra, känna sin kropp, utmana kroppen, tända ljus, ta djupa andetag på morgonen, stretcha ut, varva ner på kvällen, testa nya saker, träna på roliga positioner, bli bättre, stå på händer, ha en stark kropp, gå ner i spagat och split, ha en vig kropp och hitta lugn var som helst.

Jag önskar jag kunde hålla yoga lektioner för alla. Mitt i all stress så är yogan som en frizon från detta.

IMG_0236.JPG

IMG_0466.JPG

IMG_0448.JPG

IMG_0096.JPG

Lämna gärna en kommentar =)