Skip to content

Alla dessa mitt i natten-blogginlägg

Eftersom jag och J gick och la oss innan 22.00 igår så ligger jag vaken nu. I helgen var jag i Halmstad och hade det mysigt med mina syskon. Har varit en lugn helg men är ändå helt slut eftersom jag varit runt i hela södra Sverige. Sandviken-Lund-Malmö-Halmstad-Ullared-Högsnäs-Sandviken. På en helg.  Minst 20 timmar körning. ?

Tränade med Jonathan och Henriett och hade träningsvärk 3 dagar efter. Har varit för dålig med träningen på senaste. Ingen ordning på det eftersom resten av livet varit i oordning. Jag ska se till att allting lugnar sig och att jag får mer struktur. Äta bättre men framförallt mer och avsätta tid för min träning och min egentid. Snart fyller min man år och då åker vi till Stockholm och vilar upp oss lite. 

???

Lämna gärna en kommentar =)